Acqua di Bolgheri Oro (Goud)

 

De geurlijn Oro wat Goud betekent is een van de basisgeuren van Acqua di Bolgheri. Het is een frisse geur samengesteld doormiddel van een mix van de Bolgheri Roos, Muskus , Hyacint, Vergeet me niet en Viooltjes.

 

 

Acqua di Bolgheri Indaco (Indigo)

 

Indaco is afgeleid van de kleur Indigo blauw welke terug komt op de verpakking. De Indigo geurlijn is een kruidigere en stevigere geur van Cipres(boom), Korenbloem, Lelie, Citroen en Jasmijn.

 

 

Acqua di Bolgheri Fiori Bianchi Rose (Roos)

 

Acqua di Bolgheri Roos is een iets zoete geur met als basis Jasmijn, Magnolia’s, Rozen en Viooltjes. De basis ingrediënten zijn hetzelfde is als de Leliegeur.

 

 

Acqua di Bolgheri Fiori Bianchi Lily (Lelie)

 

Acqua di Bolgheri Lelie vormt een frisse geur op basis van de witte Lelie. De Lelie geurlijn is samengesteld met Jasmijn, Magnolia’s, Rozen en Viooltjes, waardoor de basis hetzelfde is als de Rozengeur.

Holidayscents-Geurlijnen-3-1-

 

 

Acqua di Bolgheri Exclusive (Exclusief)

 

De Acqua di Bolgheri Exclusive lijn is de meest luxe lijn en bestaat uit 3 verschillende soorten parfum: kruidig, zoet en fris.

 

 

Acqua di Bolgheri Exclusive Spicy

 

Exclusive kruidig is een pittige, kruidige parfum met Anijs, Gember en Nootmuskaat extracten en een sterke noot van Vanille, Lavendel en vetiver (soort gras).

 

 

Acqua di Bolgheri Exclusive Sweet

 

Exclusive zoet is een zachte geur van de Bolgheri Roos, Perzik bloemblaadjes en een vleug van Sandelhout, Citroen bossen en lichte Vanille.

 

 

Acqua di Bolgheri Exclusive Fresh

 

Exclusive fris is vanzelfsprekend een frisse geur met als basis Sinaasappel, Mandarijn en Kaneel met een frisse witte Muskus buitenkant en een kern van Vergeet me niet en Jasmijn.

Holidayscents-Geurlijnen-3-2-

 

 

Acqua di Bolgheri Corallo (Koraal)

 

Corallo (koraal) is een frisse, iets zoete geur gebaseerd op Mango, Toscaanse Mandarijn, Jasmijn en Lelies

 

 

Acqua di Bolgheri Lavanda Eterea (Lavendel)

 

Acqua di Bolgheri Lavendel bevat noten van Tuberoos en Bolgheri Lavendel.

 

 

Acqua di Bolgheri Uomo (Man)

 

Acqua di Bolgheri Uomo is de mannengeur lijn. Uomo is een heerlijke frisse geur samengesteld met Citroen en Mandarijn, Laurier, Lavendel en Sandelhout.

 

 

Acqua di Bolgheri Muschio Bianco (White Musk)

 

Acqua di Bolgheri White Musk is een zachte, licht zoete vrouwelijke geurlijn met Rozenbloemblaadjes, Jasmijn, een vleugje Citrus en Lelie.

 

 

Geurlijn Maestrale

 

Een frisse, licht zoete geurlijn op basis van Citrus, verse aroma’s en kostbare houtsoorten met daarnaast een vleug van kruidige geuren en Lavendel.